Thursday, July 22, 2010

busynya..

salam....minggu ni paling busy aku rasa..dengan jadual kuliah yang pack...aktiviti hujung minggu yang sememangnya memenatkan...tido lambat nak siapkan assignment..baru minggu ketiga kuliah dan sudah sebulan aku di sini..cepatnya masa berlalu...wow!...
just nak share dengan korang about my lecturer schedule untuk seminggu..kalau hari sabtu biasa ada kokurikulum..aku daftar Kesatria..kawad gila-gila la tapi enjoy...tegas,garang jangan cerita la..sabar aja la...huhu..eh terpesong la..ok back to my schedule ok...ni time and subject aku ambil di part 1 2010..

hari isnin: 8.30 pagi sampai 4.oo petang
selasa: dari 8.30 pagi sampai 6.00 petang..memang penat...
rabu dan khamis...sama macam atas tapi hari khamis habis pukul 5 petang..
jumaat:paling best..10.30 pagi-12.20 tengah hari..leh bangub pagi lambat sikit...eheh x ada berebut lift..

Subjek:
BEL403: belajar English..best..Language Enrichment
OSM401: fundamentals of business...belajar balik ekonomi dengan pengajian perniagaan
OSM455:Office Software and Document Application...ni belajar komputer dengan typing
OSM405:Office Procedure for Administrative Professional..belajar bab pejabat ni
OSM404: Communication for Administrative Professional...subjek ni belajar cara nak berkomunikasi...aku enjoy kelas ni...
OCS461: Customer Service Principle...Prinsip Perkhidmatan Pelanggan..lecturer ni banyak bagi example and senang faham apa dia terang..TQ Miss Nurul
OCS442:Marketing In Customer Service..belajar marketing...

secara totalnya aku belajar 23 jam..kredit la...so that's my subject aku kena ambil untuk part ni dan schedule yang tight..huhu..
Lepas ni aku dah jarang update blog..insya allah kalau de kelapangan aku update...untuk kawan-kawan aku yang tak berjaya..don't give up..that's another way to pursue your studies..Insya Allah...don't feel shame...

doakan aku baik-baik di sini.. :)
Love

1 comment:

nixaeemran said...

Salam Aliah...

Nice to know you...Actually akak baru nak apply further degree e-pjj OM221 - Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sistem Pejabat (Kepujian). InsyaAllah intake dec 2010 ni...klu aliah x keberatan boleh kot klu nak sharing info sket from aliah...so far tgk silibus dia satu sem 11 kt hours...5 thn..huhu...bel 402, eco415,osm401,osm405 untuk first sem... huhu...