Tuesday, December 7, 2010

Nesvita

Assalamualaikum...

Ada apa dengan Nesvita?
Mengapa?
Haha..apasal aku ni...
Apa kebenda tu?
Kalau tak tau mari aku tunjuk....

yeah..my favourite

aku suka minuman nesvita 3 in 1 especially original..aku tertarik nak minum nesvita since kawan sebilik ika aku minum air ni dan baunya yang sungguh harum..(betul ke ayat aku?)
harga kalau tak silap aku rm10.50..
setiap hari masa study week or nak revision aku akan minum untuk breakfast..sebab aku malas nak turun nak beli breakfast kat cafe..jimat la duit sikit...memang berkhasiat la...boleh alas perut dan boleh diet sekali...hehe

alamak...dah teringin la pulak nak minum... nasib baik ada beli.....haha..
Love :)

3 comments:

nqaak said...

perisa coklat lagi sdap..haha

Mar said...

ska jgak

My Own Word said...

aku dlm proess update blog!!
come visit my blog!!