Wednesday, May 11, 2011

The End of Semester 2

Assalamualaikum...aku kepenatan sebab mengangkut barang bawak balik ke rumah macam nak bawak segala isi rumah ke kolej masa awal-awal semester..tu la kau...bajet pakai banyak sangat kan..hehe..so hari ni sudah bermula cuti semester selama 4 bulan...ha? 4 bulan? apa korang nak buat during semester break? mostly aku tanya my friends apa nak buat masa cuti, semua nak pakat kerja..cari duit..macam tak cukup je duit pinjaman diberi..i realize it..aku pun terfikir gak nak kerja..duduk luar memang kena betul-betul pakai duit kan? betul tak? ok..berbalik ke our main topic this semester quite stress,exhausted,happy and macam-macam la feelingnya.salah satunya sebab banyak task and tidur pun tak cukup gara gara nak siapkan assignment..ada 1 ketika tu aku menangis sebab banyak kerja tak menjadi..aku tawakal moga aku selesaikan masalah..yeah hal-hal macam ni buat aku jadi matang and belajar banyak benda...

my classmate ocb22a..maaf gambar x ok....


my group untuk group project MCK..posing la after presentation..hik3


masa kelas AOM with miss faza...congrats miss..dia nak kahwin pun around Jun nanti..


drama class...seriously enjoy..time ni final drama class..memang masing-masing terbaik la malam tu.. :)

ha ni aku nak share dengan korang..masa aku mula-mula masuk kelas drama ni..aku jadi segan sebab tak ramai yang aku kenal..my perception macam sombong je mereka ni..tapi makin lama makin kenal each other and until the end kami have fun and dapat ramai kawan baru...senang cerita kalau jumpa kat mana-mana mesti tegur la..i'm happy for that..tak sabar nak jumpa korang untuk drama part 2..cikgu aril..thanks a lot sebab banyak benda yang saya dapat dengan cikgu..cikgu bagi motivation kat kami untuk hidup and cabaran in future..and also kukikiskukukakikakakkukatakukukakikukaku...ehehe...geng drama..aku sayang korang semua la... :)

The end...happy holiday to my classmate and my friends..I hope to see you soon...jaga diri baik-baik tau..insya allah jumpa semester 3 nanti.. :)

p/s: apa plan korang cuti semester ni? jom share



1 comment:

zue@pun said...

happy holiday to aliah husna..
cuti 4 bulan jgn dk mkn tdo mkn tdo je...
keja la... heheh.. tambah pendapatan.