Monday, April 22, 2013

Internship

"1 300 888 333" 30 minutes delivery!

Ha..selalu dengar nombor ni kat iklan kan..especially kat radio..ooh by the way..Assalamualaikum..sangat la lama ya tak update blog..busy kemain sejak internship kat Domino's Pizza ni..what's my responsibility? pengorder taker..yes..saya la yang key in nak order customer choice..key in customer address (new customer), explain promotion..and yes kadang kerja macam ni mencabar juga..especially customer yang macam-macam ragam..sabar je la walaupun macam nak...okay stop..

Untuk bulan Mac sampai hujung bulan April..saya ditugaskan di bahagian order taking or as known as Customer Services Executive..(bangga jap)..next month timba pengalaman di department lain..tapi kena ready la..ready tadah telinga..because handle customer complain..habis la..

contoh: macam ni situasi bila ambil order..control okay..senyum itu perlu :)


sakit telinga tau tak bila kau jerit?


Until then.. :)


2 comments:

dalila jasmani said...

Nak tnye..kat mana ye ofis dominos ni?

Aliah said...

dekat glenmarie..depan cni