Tuesday, June 7, 2011

Happy Birthday To Me....Aliah Husna


Salam and hye you all...alhamdulillah aku masih diberi peluang untuk bernafas di muka bumi..yeah..today is my special day..7th June...tepat 5.37 p.m selamat la aku lahir di dunia..maka hari ni bertambah la umur yang ke...tak payah la bagitau korang tahu kot..hehe..hadiah tak ada la tapi doa-doa daripada sahabat-sahabat aku tu dah cukup bermakna..thanks atas wish..harapan aku dapat grad ( insya Allah) and dapat achieve my dream...and tak lupa yang lahir bulan Jun ni..happy birthday juga ;)

take care :)
hadiah bunga tu from my sister and jam tu my best friend beri..siap datang rumah bagi tau..terharu I


p/s: tak tahulah apa kejutan family aku..hehe


6 comments:

Afsar said...

sorrilah, nak antar hadiah, JAUH...:P

semoga panjang umur, dan murah rezeki~

Aliah said...

it's ok..
doa dah cukup..
:)

A M E ! said...

happy birthday to you , happy birthday to you . happy birthday to Aliah Husna . happy birthday to you .

happy birthday yaw ! have a blast year ahead of you . and do take care ya . ohh , dont forget to make wishes ya . ;)

Aliah said...

thanks ame...and take care u too ;)

kasmadiana said...

happy birthday ya kak alia..:D

Aliah said...

thanks kasmadiana ;)