Thursday, September 15, 2011

New Semester....New Experience..New Challenge

Assalamualaikum and hye...tetiba banyak ayat new kan...ye la dah naik semester baru..semua baru kan...tarikh keramat 12 September 2011 student IPTA termasuk la aku dah bermula kuliah setelah 4 bulan bercuti panjang..lama tak lama kan..dan semester ini juga menuntut aku menyewa di luar..since kolej dah penuh tapi it's okay..belajar susah kan...tapi syukur sebab dapat housemate yang best dan riuh rendah rumah...Fara,Qila,Dayah,Muni dan Irah :)


permandangan dari tingkat atas bilik ku....

tu baru preview rumah sewa...ni la kediaman untuk 1 tahun setengah lagi sebelum habis belajar...
Just share untuk korang...apa-apa nanti I will update later...macam mana first week kuliah? ok? share-share ya..

p/s:sem ni jadual pack dan habis kelas sampai pukul 6 petang...tapi best bila hari Jumaat tak ade kelas...bestnya...hehe
sorry kalau entry pendek...setakat ini yang termampu :)

4 comments:

Mya said...

wowweeeee gudluk ya =)

camera n gambar said...

aku nmpk umah aku.. hehehe..
korang duduk kat apartment ek??
untung la jumaat cuti.. hehehe...
aku jumaat awl2 pg klas mandarin, then petang klas CTU.

Niza said...

duduk luar or dlm(hostel) ada pro & con... berhati2 tau since dok luar lbh bebas x de peraturan... hehe
tp make sure study ada la priority... cgpa kena jaga...

Aliah said...

Mya: thanks :)
Zue:ha'ah dduk kat apartment..kalau tak jumaat ade kelas tetiba tukar...tapi syok woo
Kak Niza: insya allah kak..terima kasih.. :)