Tuesday, September 6, 2011

Ragam Raya 2011

Assalamualaikum dan hai...rasanya tak terlambat lagi untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri...1 minggu ni memang busy beraya..almaklum  beraya sakan di kampung...di Perak dan Pahang..cuti yang ada guna peluang cuti puas-puas..balik tak ada la menyesal kan..hari ini just nak post picture masa beraya hari tu..tema tahun ni pink..hehe

Part 1-Kg. Jelutong Baru,Malim Nawar, Perak...(sebelah ayah)

candid kamera...

adik dan cousin ku

my family...

Part 2-Felda Klau,Raub Pahang..(sebelah mak)
yang kat Pahang ni actually beraya di rumah mak saudara..arwah tok dan tok wan sudah tiada..Al Fatihah
rumah Mak Lang...rumah ni tumpuan adik beradik emakku bila raya..

cousin aku ramai perempuan...time breakfast..

gaya gedik...

Memang happening bila kami bergambar..just share sikit kemeriahan beraya tahun ni...hopefully raya korang meriah juga ye...

p/s:tahun ni apa theme colour baju raya korang.. :)
Kak Niza,Kak Finaz...nanti kita bergambar lagi tau..







3 comments:

Niza said...

santek gambo hehe maklumlah guna DSLR. Kami camera biasa2 jek.

Ok je bergambo lagik.. suka2 ... Normally x ambik gamba sndrik . tp hr tu cam terhad je masa. Asyik didapur je.. klu leh handle snri dslr tu sng . Meh kumpul duit tabung beli satu.

::budak:: said...

untungle ade bnyk kampung..huhu

Aliah said...

kak niza:ade masa nnt kita ambik gmbr lgi

budak:jealous la tu..meh ikut aku g kampung,,,