Saturday, November 5, 2011

Mini Gath UiTM Puncak Alam Blogger

Salam and hye..tak tahulah ni entry lama ke atau tak....i'm sorry kalau aku lama tak update blog.. segala kerja dan assignment perlu diselesaikan..hari ni sempena cuti mid sem dan aidiladha ni baru berkesempatan nak update..

Back to story actually mini gath UiTM Puncak Alam blogger organize masa 23 October 2011..actually sebelum nak pergi macam berbelah bagi..nak pergi ke tak..memandangkan hari tu ada 2 quiz online yang perlu dijawab..mulanya decide tak nak pergi..but at the end..pergi..this time la nak berkenalan dengan Blogger UiTM Puncak Alam ni..tapi i'm late sikit sampai ke McDonald but at least join jugak!

At first kami ice breaking..just introduce yourself and blog mengenai apa..and sesi fotografi..walaupun singkat tetapi ni permulaan for all of us..


meet new friends..owner Tayar Kehidupan dan Kisah Dongeng Fatin Adawiah..mereka ni pemalu tau :p

Admin UiTM Puncak Alam... 

ni yang hadir mini gath..follow la mereka...

Blogger Lelaki..most of them famous tau..:D

perempuan sikit je datang..macam tangga je kan :P

total up 11 orang join gath..i like this pic

hope masa akan datang gathering kumpulkan ramai lagi blogger..and we'll meet again..Insya Allah..

Pic credit to Ikhmal Yusoff

Tata..
p/s: Happy Holiday 

10 comments:

ame elms ! said...

auwww . ame masih belum sempat nak update . how ? kena cari masa nie . huhu .

Aliah said...

ame elms: you should update..hihi..time cuti pun ok kan..:)

kim heeruul said...

wah best nye pi gath...

Aliah said...

Kim heerul: mmg best

budak said...

bestnye..hehe..

Aliah said...

budak:mesti la kan...harus.. :D

fieha said...

mula2 segan gile..seb bek de 2,3 org lgi prmpuan yg dtg :)

Aliah said...

fieha:kan...nasib baik korang ade..kalau tak kita jadi bunga sekuntum je la kat situ..ahaha

fatin adawiah said...

eh muke i ade la..terharu mood ^^

Aliah said...

fatin adawiah:of course la kan..you la org pertama kita jumpa kan..hihi