Friday, December 30, 2011

The End of Year 2011

Assalamualaikum and hye korang..i'm back! setelah hampir 1 bulan lebih tak update..hari ni semangat nak update ada..memandangkan dah penghujung tahun 2011 kan..macam mana azam korang tahun ni? hopefully ada yang tercapai..for me tak adalah set azam tahun 2011 masa awal-awal dulu tapi so far macam-macam pengalaman sepanjang tahun ni..

And to all my friends kat IPTA especially classmate and all my friends di UiTM Puncak Alam..I wish you all the best and good luck for final exam..moga-moga kita buat yang terbaik..Amin :) and not to forget Happy New Year 2012..moga tahun 2012 gives you kehidupan yang lebih baik berbanding sebelumnya..

jangan stress tau :)

good luck korang :)


Tata..
p/s: after habis exam baru update banyak-banyak...hehe 

8 comments:

Urzain Hussain said...

goodbye 2011..
welcome 2012..hehe..

Cik Anis said...

aliaa.... next week aku exam.. doakan ye..hehe

eLLa n aLia said...

saya ter'spot' dekat pic miau tu.. only two times, day and night.. haha..
btw, akak mesti final mggu depan kan?
lapangkan dada untuk masuk dewan periksa.. :)

Aliah said...

Urzain Hussain: same goes with you.. thanks :)
Cik Anis: insya Allah..amin...good luck dear...rindu ko la..
eLLa n aLia: yup...insya allah...terima kasih atas tips tu...amin :)

fieha said...

good luck exam n happy new year.. :)

Aliah said...

fieha: gud luck u too...and happy new year ;)

czueka zulaikha said...

wish u luck n more successful in the next year yaww :)

Aliah said...

czueka zulaikha:good luck u too...may year 2012 bring happiness to you :)