Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU?


Salam...ni merupakan kali kedua kali aku join segmen oleh En. Ben kita..so hopefully bagi kritikan ikhlas..apa yang terkurang..apa perlu kena baiki lagi..jangan hentam aku sudah la ye :)


14 comments:

cik fadh said...

kasi hentam skit2 jer..hehe

the fik's said...

blog ni okay..just simple sgt..serabut la sket..

baru la berat..! hahaha..;p

yg penting fik suke blog ni dan akan selalu singggah..

fik dah follow..nnti follow fik selalu okay! :)

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

cik cello191 said...

shoutbox bawah sgt..^^

meh kritik sy plak...

sue perbs.. said...

dtg nk kritik ni .. emm.. nape header gmbr mkn mc flurry. rase terliur pulak.. hehe.. tk de pe sngt nk kritik

http://sueperbs.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Aliah said...

cik fadh: hehe
the fik's:serabut..okeyh2..haha..thanks..on the way follow
cikcello191:okey..akan dialihkan
sue perbs: oh ye ke..terliur...hehe..okey anyway thanks
miss chubby cheek: thanks :)

.: Mr Aril :. said...

asal ak tgk the fik's komen smua sama je dgn blog2 len..haha..nampak sgt x ikhlas mengomennya..xpe2..smua ada cara trtentu;)

pasal blog ni template background cantik..letak follower dkat dgn shoutmix..mudah nk follow n trus chat..

header cantik,nampak simple..x gunakan bnda2 yg complicated..
live trafic feed bg aril x perlu..nmpk serabut..:)

http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Aliah said...

mr aril:terima kasih :)

H.J said...

header tu besar jugak la..kesian kat saya yg pakai bb nk loading..haha

Nuur_mutiara said...

blog archieve tu macam terkebawah sangat laa .. macam susah sikit nak jenguk entry lain :D



http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Aliah said...

H.J:oh ye ke..akan diperbaiki..thanks
Nuur_mutiara:okey,,terima kasih.. :)

Mrs. Farhan said...

Feedjit x perlu. Blog archive buat scrollbar k. =D

Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Aliah said...

mrs farhan:okey..terima kasih atas kritikan :)

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ