Friday, July 8, 2011

Workout time with Kamen Rider

Ting ting ting Assalamualaikum and hye..tatkala cuti semester yang sangat la panjang..4 bulan..ditambah aku tak pun kerja sambilan macam student lain.. I mean penganggur terhormat..sampai aku ditegur nampak berisi sedikit..what??oh no..it can’t be happened to me…tu la kau duduk umah asyik dok makan..tido..online..buat benda yang sama setiap hari + tak bersenam that’s why berat badan naik..(jangan tanya beratku berapa.. sensitive :P)

One day aku explore kat youtube..cari la video nak workout kan..and finally aku jumpa satu video ni Kamen Rider!aku tak berapa tau sangat kartun Kamen Rider. Bila tengok workout Kamen Rider..kelakar pun ada..senang cerita badan cepat berpeluh masa awal-awal workout tu..it’s easy..video ni ada 2 part..





Ada part yang tak workout tu skip je

Lepas ni kalau nak kurus ikut la workout Kamen Rider ni..tak perlu beli pil kurus dan segala macam tu..tu kan cara paling singkat nak kurus..but for me..jogging or workout tu yang penting..

Let’s workout..

Lots a love
Aliah Husna

Catitan: Terima kasih kepada blogger yang beri komen and kritik my blog..segala kelemahan akan cuba diperbaiki..saya pun tak la berapa arif lagi..thanks again…

4 comments:

ekmal said...

baru smlm saje tgk2 video Power Ranger kt youtube..teringat zmn kanak2..haha

Aliah said...

hehe..power rangers memang layan masa kecik..kat tv2 x silap..memang tertunggu jugak time tu..haha

Fadliyana said...

aku ska ashikamen
:))

Aliah said...

anis:ni pengaruh shin chan la ni..haha..doraemon aku layan ;p