Saturday, July 16, 2011

Tiru Suara....

Salam and hye..semua orang ada kelebihan dan kekuatan masing-masing kan..so hari ni kita share about some talented artist yang boleh tiru suara artis..aku explore video ni and tertarik dengan seorang ni yang boleh tiru suara 100 karakter dalam masa 5 minit..Tak caya? Tonton video ni


macam mana? tu luar negara..Malaysia pun ada kan..siapa lagi kalau tak lain tak bukan Jozan  eh Johan..


Eric Ling,Chef Two dengan Dr. Fadilah Kamzah  Kamtumi..mesti korang dah tau..tengok banyak kali pun still buat aku tergelak..

catitan: aku still tengok video Maharaja Lawak Minggu ke 11 Jozan..kelakar aje time Johan tiru Hafiz dalam video klip Awan Nano tu..

Salam Nisfu Syaaban :)

2 comments:

Gadis Pantai Timur said...

terkesima kejap tgk video atas tu..

http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/07/nilai-personaliti-seseorang-melalui_17.html

Aliah said...

gadis pantai timur: mula2 tgk dy..kagum..how come dia boleh wat gitu